קורס טעימות יין
ללמוד יין ולהרים לחיים
על הקורס:
מסע יין המתחיל בכרם דרך טכניקת טעימה ייחודית, משם נמשיך ללמוד על רזי הזנים השונים, המאפיינים, המסורות והארומות, כל זה עם המאסטרית, אשת היין אורית גרינבויים לירון
קורס טעימות מקיף ביותר בצפון, חובה לחובבי היין.
הקורס מתקיים ביקב הקהילתי שיתופי עכו, שהוא בית ומגדלור ליזמות קהילתית פורחת. מקום אינטימי ובאווירה משפחתית.
למי מתאים הקורס?
לכל מי שאוהב יין וחי את עולם היין
למי שרוצה להעשיר את הידע שלו בתחום
למי שמתעסק עם אוכל ורוצה לדעת לעשות התאמות בין היין לאוכל
פרטים על הקורס:
- סדנה מספר 9
- 4 מפגשים
- 2 שעות כל מפגש
- יקב עכו
- 24.7.24 [ימי רביעי בערב]
- פרונטלי
רוצה לדבר איתנו על הקורס?
אנחנו צריכים ממך שם וטלפון ולאחר מכן נחזור אליך
מרצת הקורס:
אורית גרינבויים-לירון
היי, אני אורית, מאז ומתמיד אהבתי לשתות יין אבל המסע שלי בעולם היין התחיל לפני 10 שנים כשגרתי בספרד, שם היין זורם כמו מים. מאז הספקתי ללמוד המון על יין, כולל קבלת דיפלומה מבית הספר הלונדוני ליין WSET, הנחתי טעימות ואירועי יין בארץ ובעולם, אני אוהבת לכתוב על עולם היין המרתק וכמובן לשתות הרבה יין טוב. אני מזמינה אותך לטייל יחד איתי בעולם היין.
הקורס כולל ארבעה מפגשים בני שעתיים, בכל מפגש נטעם שישה יינות. המפגשים מלווים בכיבוד קל
- טכניקת טעימה
- גידול גפן בכרם, עשיית יין ביקב
- תרגול טעימה טכנית
- קברנה סוביניון – מקור הזן ומאפייניו.
- מרלו – מקור הזן ומאפייניו.
- טעימה עיוורת של קברנה סוביניון מול מרלו זניים
- סוביניון בלאן – מאפייניו וסגנונות שונים בעולם
- שרדונה – מאפייני הזן, טכניקות ייצור וסגנונות שונים.
- פינו נואר – מאפייני הזן, אזורי גידול.
- יינות מבעבעים
- ריזלינג – מקור הזן ומאפייניו.
- גרנאש – מקור הזן ומאפייניו.
- סירה/שירז – מקור הזן, מאפייניו וסגנונות שונים.