נובמבר 22, 2016

מרצה שי אראל בעלים ויזם של מסעדות רבות מבכירי המסעדנים בארץ, 20 שנות ניסיון .
במסגרת הקורס נלמד:

מאחורי הקלעים של עולם המסעדות
הסודות והטיפים של המקצוע
גיבוש קונספט- אסטרטגיה ניהולית ושיווקית
תכנון המקום, הטמעת נהלים
גיבוש התחום הקולינרי , תכנון מטבח , בניית תפריט, תמחור נכון .
אפיון העסק שיווק וגיוס הון
שליטה ובקרה
דוח רווח והפסד מותאם למערכת המזון
הקמת חוג לקוחות

טיפים אישים וסודות שמאחורי הקלעים

תאריך הקורס: 25/12/16, ימי ראשון

משך הקורס: 10 מפגשים, 40 שעות.

שעות הקורס:17:00-21:00

מקום מפגש : כיתת הדרכה –מטי גליל מערבי עכו

מלאו פרטים וניצור קשר בהקדם!

לפרטים נוספים: שני חזן ,פרויקטים והדרכה

04-9814027 shani@matigalil.org.il